5 Æggeblommer Pynt: Lidt Flødeskum
|
Fremgangsmåde: Rør æggeblommerne seje. Smelt
chokoladen i en skål med tætsluttende låg over vandbad, vandet må ikke
bulderkoge, kun simre. Servering: Pynt desserten med små flødeskumstoppe og lidt kandiserede violer.
|
Tips. Man kan i handelen få
kandiserede rosen- og mynteblade, som kan bruges i stedet for de
kandiserede violer. |
Ingredienser: 2 blade husblas
|
Fremgangsmåde:
Udblød husblasen i koldt vand i 10
minutter.
|
Citronfromage. |
|
Ingredienser: 4 blade Husblas Desuden: |
Fremgangsmåde:
Udblød husblasen i koldt vand ca. 10
minutter. Knug vandet af og smelt husblasen over vandbad i det vand, der
hænger ved. Lad det afkøle lidt. Lige inden serveringen pyntes den med flødeskum og lidt reven cotronskal.
|
750 g. syltede
kirsebær |
Fremgangsmåde: Lad kirsebærrene dryppe af i en si.
Gem lagen.
|