Chokoladebund med marengs


Ingredienser:

65 g. smør.
½ dl. sukker.
1 æggeblomme.
½ dl. mælk.
¾ del hvedemel.
1 tsk. bagepulver.
1½ spsk. kakao.

Marengs:

1 æggehvide.
¾ dl. sukker.
½ tsk. vanillesukker.
½ dl. hakkede mandler.

Tilbehør:

Flødeskum af  ¼ L. piskefløde.

 


Fremgangsmåde:

Sæt ovnen på 175 grader.
Rør smør og sukker sammen.
Rør æggeblommen i og tilsæt mælken.
Bland mel, bagepulver og kakao og rør det i dejen.
Pisk æggehviden stiv. Tilsæt sukker og vinellesukker.
Bred chokoladedejen ud i en smurt og melet springform, ca. 25 cm. i diameter. Bred marengsmassen ud ovenpå og strø mandlerne over.
Bag kagen i den varme ovn i 20 - 25 minutter.
Server flødeskum til.