Ingredienser:
1½ Dobbeltdaim i små stykker.
4 spsk. punch eller appelsinjuice.
6 pasteuriserede æggeblommer.
7½ spsk. flormelis.
1½ spsk. vanillesukker.
6 dl. piskefløde, stift pisket.
225 g. halvtøede, usødede jordbær i skiver.
Pynt:
Jordbær i mindre stykker.
Daim i mindre stykker.
Sølvkugler.
|
Fremgangsmåde:
Pisk æggeblommerne og vanillesukker
til en tyk masse. Vend æg, jordbær og Daim i den stiftpiskede fløde.
Tilsæt samtidig punchen lidt ad gangen.
Hæld iscremen i en aflang frysefast form.
Frys 3-4 timer eller natten over.
Dyp formen et kort øjeblik i varmt vand, inden den vendes ud på et
passende fad.
Pynt med jordbær, Daimstykker og sølvkugler.
Stil fadet i køleskabet i ca. 30 minutter før serveringen.
|