Ingredienser:
300 g. Jordbær
2 spsk. Sukker
1 Banan
4 Æggehvider
2 dl. Sukker
Reven skal af 1 appelsin
2 spsk. Malede mandler
8 Finger Biskuits
½ L. Regnbueis.
|
Fremgangsmåde:
Skyl jordbærrene og tag 8 pæne fra
til pynt.
Halver bærrene, læg dem i en skål og drys med sukker. Skræl bananen og
flæk den på langs.
Pisk æggehviderne meget stive. Vend 2 dl. sukker i, og bland derefter
appelsinskal og mandler i.
Læg fingerbiskuits i bunden af et ovnfast fad.
Skær isen i skiver, der lægges i fadet. Fordel jordbærrene over og læg
de to bananhalvdele oven på på langs.
Dæk det hele med marengsmassen, der trækkes helt ud til fadets kanter,
så der ingen huller bliver.
Stil fadet i en varm ovn 250 grader i et par minutter, til overfladen er
gylden.
Pynt med resten af jordbærrene og server fyrstedesserten straks.
|