Heksene

Ingredienser:

2 Æggehvider
1½ dl. Sukker
saft af ½ cotron
2 cl. Rom
350 g Fin æblemos

Desuden:
1 spsk. Solbærgele´
1 spsk. Reven Chokolade.

 

 

Fremgangsmåde:

Piks hviderne meget stive. Bland sukker i samt rom og citronsaften.
Vend forsigtigt æblemosen i og fordel det i 4 glas.
Pynt desserten med små toppe af gele´ og drys med reven chokolade. Server desserten med det samme.

 

 


Hindbæris

hindbaeris.jpg (31329 byte)


Ingredienser:

500 g. friske Hindbær
2 tsk. Citronsaft
2½ dl. Piskefløde
4 dl. Florsukker
Framboise


Fremgangsmåde:

Skyl hindbærrene. Mos dem i en blender eller gennem en sigte. Gem evt. nogle bær til pynt.
Pisk fløden stiv og kom det meste af sukkeret i.
Rør hindbærmosen med et par tsk. citronsaft og vend fløden i.
Kom isen i en kageform og stil den i fryseren. Skrab forsigtigt isen fra formenskanter den første times tid.
Alt afhængigt af, hvor fast man ønsker isen, skal den stå 2-4 timer i fryseren.
Ved serveringen skives isen op i portionsglas med eb isske og pyntes med friske hindbær.
Når isen skal spises tilsættes lidt Frambiose.
 ( Hindbærlikør )