Italiensk Kaffecreme


Ingredienser:

1¼ dl. stærk Kaffe
1¼ dl Sukker ( 100 g.)
2½ dl. Piskefløde
12 Chokolademokkabønner.


Fremgangsmåde:

Kom sukkeret i en gryde. Varm det op og lad det brune. Hæld den varme kaffe ved og lad det småkoge i 10 minutter.
Stil det i køleskabet til det er koldt.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i kaffen.
Kom desserten i en glasskål, der stilles i fryseren ca. 10 minutter.
Pynt cremen med chokolademokkabønnerne.


IS Roma

isroma.jpg (11634 byte)


Ingredienser:

500 g. Friske jordbær
5 spsk. Flormelis
½ l. Vaniljeis


Fremgangsmåde:

Skyl jordbærrene og purer dem i en blender. ( de kan eventuelt moses med en gaffel, men konsistensen bliver ikke helt så jævn.)
Smag jordbærmosen til med florsukker.
Form vaniljeisen til kugler eller skær den i terninger, der lægges i en glasskål.
Jordbærmosen hældes over isen.