Romfromage

Ingredienser:

5 Blade husblas
2 Æg
4 dl. Piskefløde
5 spsk. Sukker
20 g. Mandler
ca. ½ dl. Rom 
Chokolade-kaffebønner 

 

Fremgangsmåde:

Sæt husblasen i blød i koldt vand ca. 10 minutter.
Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret.
Pisk æggehviderne og fløden hver for sig og sæt det i køleskabet.
Smut mandlerne og hak dem fint.
knus husblasen og smelt den i det vand, der hænger ved. Lad den afkøle lidt og rør derefter rommen i. Rør rommen i æggesnapsen.
Når den begynder at blive tyk, øres de hakkede mandler i og halvdelen af  flødeskummet.
Vend de piskede æggehvider i fromagen med en dejskraber og hæld fromagen i en glasskål.
Inden serveringen pyntes den med flødeskumstoppe og chokolade-kaffebønner