Djævlerejer

Ingredienser: 
200 g. Frosne rejer
2 spsk. Smør
1¼ dl. Vand
4 spsk. Rasp
1 tsk. Stærk sennep
1 tsk. Engelsk sauce
1 spsk. Fløde
Salt
Cayennepeber
Rosenpaprika
Paprika edelsüss
100 g. Fyldte oliven

Desuden:
1 spsk. Rasp
1½ spsk. Smør


Fremgangsmåde:

Lad rejerne tø langsomt op.
Bring smør, vand, rasp, sennep, engelsk sauce og fløde i kog under omrøring. Drys med salt, cayennepeber og de to slags paprika.
Lad de fyldte oliven dryppe af og skær dem i tynde skiver. Læg dem sammen med de afdryppede rejer i saucen, der skal have et let opkog.
Øs djævlerejerne op i smurte skaller eller ovnfaste skåle.  Drys med rasp og fordel smørklatter ovenpå.
Sæt derefter skallerne/skålen på bageplade og lad retten gratinerer i den varme ovn i cirka 15 minutter ved 220 grader.

 

 

Servering:
Serveres med Ristet franskbrød eller lune flute. 
Tips.
Kan også serveres som natmad.

Djævlerejerne kan også drysses med en blanding af rasp 
og ost, inden de sættes i ovnen. Retten brunes da hurtigere.