400 g. Frossen rødfisk. Purløgssauce: 2 dl. Ymer |
Fremgangsmåde: Fisken optøes og skæres i strimler.
|
Serveres med: Kartofler og groft madbrød. |
Fiskefars |
|
Ingredienser: |
Fremgangsmåde:
Fisken skæres i strimler der lægges
i en blender.
|
Anvendelse:
|
Fiskegullasch |
|
2 Løg
|
Fremgangsmåde: Vask og tør fiskefileterne og dryp dem med citronsaft. Lad dem trække i ca. 10 minutter. Pil og hak løg og hvidløg. Skær flæsket i terninger, og svits det i en stor gryde, tilsæt løg, hvidløg og olie. Varm det hele op og kom derefter tomatpuré, hvidvin og bouillon ved. Lad det småkoge. Flå tomaterne, skær dem i mindre stykker og kom dem i saucen. Smag den til med salt, peber, paprika og hakket persille. Drys fisken med salt og skær i store stykker, der lægges ned i saucen. Lad fisken koge mør over svag varme ca. 15 minutter. Jævn evt. saucen med mel.
|
Servering: |
Fiskefrikadeller |
|
1 Kg. Torskefilet Panering: Desuden: |
Fremgangsmåde: Dryp fiskefileterne med citronsaft og
lad dem trække i 5 minutter.
|