Gedde i fad |
|
Ingredienser: 1 Gedde ( ca. 1300
g. ) |
Fremgangsmåde:
Gør gedden i stand: Skær hoved og
hale af og skyl fisken grundigt. Filér og flå den. Skær fileterne over
en gang.
|
Servering: |
Grillstegt Makrel |
|
4 Makrel ( 200 g. hver
) Desuden: 2 Tomater
|
Fremgangsmåde:
Gør makrellerne i stand, dryp dem
med citronsaft og drys med salt og peber.
|
Servering: |
Grillstegt Laks |
|
4 Skiver laks a. 200
gram. |
Fremgangsmåde: Skyl og tør lakseskiverne; gnid dem
med salt og peber, og læg dem på en tallerken.
|
Servering: Tips: Hvis man ikke bryder
sig om sardelsmagen, kan man |
Græsk Fiskefad |
|
2 Løg
|
Fremgangsmåde: Hak løg og hvidløg fint og kog dem klare i
olivenolie på en pande.
|