Krabbetærte

krabbetaerte.jpg (54889 byte)


Ingredienser: 

1 Dåse Krabbekød
1 bdt. Dild
4 Æg
4 dl. Fløde 13%
1 dl. tomatpure
Salt og Peber

Dressing:

100 g. Mayonnaise
1-2 spsk. god tomatketchup
ca. 1 spsk. Reven Peberrod
2 tsk. Citronsaft
1 tsk. Revet løg
Salt

Garnering:

Røget Laks.

 


Fremgangsmåde:

Hæld væden fra krabbekødet og fordel kødet i et smurt, ovnfast fad. klip dild over. 
Pisk æg, fløde og tomatpure let sammen og krydr. med salt og peber.
Hæld æggeblandingen over krabberne i fadet.
Bag tærten ved 175 grader i 30 - 40 minutter, i den nederste halvdel af ovnen.

Dressing:

Rør mayonnaise og tomatketchup sammen og smag til med peberrod, citronsaft, revet løg og salt.

Garner med skiver eller strimler af røget laks og server dressingen, citron og flute til.