Stegte Karrysild |
|
8 store ferske udbenede
sild Panering: 1 Sammenpisket æg Karrysovs: 4 Finthakket skalotteløg |
Fremgangsmåde: Skrab sildefileterne for slim og
skæl. Klip rygfinnerne af og se efter for ben. Drys fileterne med salt og
lad sildene trække 10 minutter. Finthakket løg og knust hvidløg
svitses let i smør uden at tage farve. Karry og Gurkemeje
tilsættes og svitses lidt med, inden groftrevet æble hældes i
gryden. Lad det hele snurre lidt og drys derefter melet over ved
konstant omrøring.
|
Servering: |
Sild i tomat og dild |
|
8 Udbenede ferske
sildefileter
|
Fremgangsmåde: Skrab de udbenede sild for slim og
skæl. Klip rygfinnen af , og gå sildene efter for ben. Drys sildene med
salt og lad dem trække 10 minutter. |
Servering: |
|
Variation af retten: |
Siciliansk Fiskesuppe |
|
1 Rødspætte
|
Fremgangsmåde: Gør alle grønsagerne i stand og
skær dem i tynde strimler.
|
Servering:
|