Ungarsk Fiskesuppe

ung.jpg (30294 byte)

Ingredienser:

2½ spsk. Smør
4 spsk. Hvedemel
1 l. Fiskebouillon
1 dl. Fløde 13%
1 tsk. paprika
½ tsk. Peber
300 g. Ørredfilet i tern
2 Store Gulerødder i tynde strimler
1 persillerod* i tynde strimler
1 Finthakket løg
* Kan erstattes af Pastinak

T
ilbehør

Brød
2 dl. hakket persille

 

Fremgangsmåde:

Rør smør og mel sammen i en gryde ved jævn varme.
Tilsæt bouillon og fløde lidt efter lidt under omrøring og lad det kog  i 5 min.
Smag til med paprika og peber.
Tilsæt ørred, gulerødder, persillerod og løg og kog suppen ved svag varme i 10 minutter.
Smag evt. til med salt og peber.