Laksepandekage

Ingredienser:

3 Æg
1½ dl. Mælk
3 - 4 spsk. smeltet smør.

Fyld:

150-200 g. Røget laks i skiver.
½ tsk. nymalet peber.
3 Hårdkogte æg.
Ca. 1 dl. klippet purløg.

Sauce:

2 dl. Creme fraiche.
2-3 spsk. Stenbiderrogn.
½ rødløg, finthakket.
1 spsk. fintklippet purløg.

Pynt:

1-2 Citroner i både.
salatblade i mindre stykker.
Dildkviste.

 Fremgangsmåde:

Pisk æg og mel sammen, spæd med mælk og tilsæt smørret.
Bag mindst 12 små fine pandekager uden ekstra fedtstof på panden.
Skær laksen i strimler og bland fyldet. Fordel det på den ene halvdel af pandekagerne, og luk den anden halvdel over og læg dem på et fad.
Bland saucen og server den separat i en skål.
Pynt med citron, salat og dild.