Ingredienser:
3 Æg
1½ dl. Mælk
3 - 4 spsk. smeltet smør.
Fyld: 150-200
g. Røget laks i skiver.
½ tsk. nymalet peber.
3 Hårdkogte æg.
Ca. 1 dl. klippet purløg. Sauce: 2
dl. Creme fraiche.
2-3 spsk. Stenbiderrogn.
½ rødløg, finthakket.
1 spsk. fintklippet purløg. Pynt: 1-2
Citroner i både.
salatblade i mindre stykker.
Dildkviste.
|
Fremgangsmåde:
Pisk æg og mel sammen, spæd med
mælk og tilsæt smørret.
Bag mindst 12 små fine pandekager uden ekstra fedtstof på panden.
Skær laksen i strimler og bland fyldet. Fordel det på den ene halvdel af
pandekagerne, og luk den anden halvdel over og læg dem på et fad.
Bland saucen og server den separat i en skål.
Pynt med citron, salat og dild.
|