Arles Brisler


Ingredienser:

4 kalvebrisler.
Salt.
Hvid peber.
40 g. plantemargarine.
8 tomater.
2 auberginer.
4 spsk. planteolie.
1 knsp. chilipulver.
1 knsp. merian.
1 knsp. oregano.
1 knsp. mynte.
1 knsp. rosmarin.
Persille.


Fremgangsmåde:

Lad brislerne trække 10 minutter i koldt vand og 5 minutter i kogende.
Fjern alle hinder og årestammer.
Skær brislerne i 2 cm. tykke skiver, der drysses med salt og peber.
Steg dem i plantemargarine 8-10 minutter på hver side ved svag varme.
Skær tomaterne i både og auberginerne i skiver.
Varm olien langsomt op i en gryde.
Læg grønsagerne i og tilsæt krydderurter samt salt og peber.
Lad det snurre tildækket ca. 10 minutter. Rør i det af og til.
Grønsagerne hældes i et dybt fad. Læg brislerne ovenpå og pynt med finthakket persille.
Til brislerne serveres en grøn salat.