Champignon med citron


Ingredienser:

500 g. friske champignon.
3 skalotteløg.
saft af ½ citron.
2 citroner.
1 bdt. persille.
olie-eddike marinade.
Stødt koriander.


Fremgangsmåde:

Rens de friske champignon, skyl dem hurtigt i koldt vand og dup dem tørre i køkkenrulle.
Skær champignonerne i skiver og læg dem i et dybt fad.
Dryp dem med saften af en halv citron.
Skær to citroner i skiver, der skæres en gang over.
Sæt citronskiverne langs kanten af fadet med den buede side opad.
Pil skalotteløgene, hak dem fint eller skær dem i tynde skiver, der deles i ringe, og fordel dem over svampene.
Hæld marinaden over champignonerne, der stilles koldt i køleskab i 3 timer.
Drys med koriander.
vask persille og hak den fint. Drys den over de marinerede champignon.
Champignon med citron serveres meget kold som forret. Man drypper selv med ekstra citron. (fra de halve skiver) over sin portion.