Ingredienser:
4 Kalvekoteletter
Salt
Peber
Paprika
2 spsk. Solsikkeolie
Tilbehør:
500 g. Friske Champignon
Saft af 1 Citron
1 Hårdkogt æg
1 spsk. Tomatketchup
2 Tomater
½ Bundt Persille
Energi pro person:
1350 kj / 330kcal
|
Fremgangsmåde:
Rens og skyl de friske champignon,
dup dem i køkkenrulle og skær dem i skiver. Dryp citronsaft over.
Bank koteletterne let og drys dem med salt, peber og paprika.
Brun koteletterne på begge sider i olien på en pande og lad dem stege
yderligere et par minutter på hver side.
Læg koteletterne på et fad og hold dem varme.
De skivede champignon hældes på panden og vendes, til de er gyldne.
Hæld champignonerne over kødet. Læg en skive hårdkogt æg og lidt
tomatketchup på hver kotelet og pynt fadet med tomatskiver og persille.
|