Ingredienser: 4 personer.
2 Store løg
1 Stor grøn peber
500 g. Svinelever
40 g. Plantemargarine
Salt & Peber
2 spsk. Maizenamel
5 dl. Bouillon
2 spsk. Tomatpure
3 spsk. Creme Fraiche 18%
1 tsk. Tørret merian
Energi pro person:
1430 kj / 340 kcal
|
Fremgangsmåde:
Snit løgene fint,
rens peberen og skær den i lange tynde strimler.
Skyl leveren, dup den tør i køkkenrulle og skær den i store
terninger.
Brun løgene i fedtstof i en gryde. Kom derefter leverstykkerne i, og
lad dem brune på alle sider. Tilsæt den grønne peber, salt og peber
og lad det stege ca. 5 minutter.
Drys mel over retten, rør godt rundt, spæd med bouillonen og lad
retten koge i 5 minutter.
Hæld tomatpure og Creme Fraiche ved . Smag saucen til med merian;
den må godt være godt krydret
|