Polske Makrel

makrel.jpg (38477 byte)

Ingredienser:  4 personer

4 Makreller 
Saft af 1 citron
2 Løg
250 g. Tomater
250 g. Friske Champignon
1 spsk. Plantemargarine
Peber & Salt
1 tsk. Tørret timian
4 spsk. Creme Fraiche

Energi pro person:
1385 kj / 330 kcal


Fremgangsmåde:

Rens de friske Champignon og skær dem i mindre stykker.
Rens og skyl makrellerne og dryp dem ind- og udvendigt med citronsaft. Lad dem stå og trække lidt.
Pil løgene og hak dem.
Skold tomaterne, flå dem og skær dem i både.
Brun løgene i fedtstoffet  på en meget stor pande.
Tilsæt derefter tomatbåde og champignon samt salt, peber og timian.
lad det snurre ved svag varme i 5 minutter.
Læg makrellerne over grønsagerne. drys med lidt salt, læg låg på og damp fisken mør ved svag varme i ca. 20 minutter.
Makrellerne anrettes sammen med grønsagerne på et varmt fad og creme fraiche øses over.
Serveres med nye kartofler.