Ingredienser:
1 lille
blomkålshoved.
2 spsk. olie.
250 g. magert svinekød.
Salt.
Løg.
2 spsk. kinesisk soya.
2½ dl. bouillon.
1 tsk. mel.
200 g. tynde båndnudler.
|
Fremgangsmåde:
Skyl og rens blomkålen og del den i
buketter. Skær kødet i små tynde skiver.
Varm 1 spsk. olie på panden og brun først kødet og derefter blomkålen.
Drys salt på.
Pil løget og skær det i terninger, der hældes på panden sammen med 2
spsk. kinesisk soya og bouillonen.
Lad det koge ved svag varme i 20 minutter, til kødet er mørt.
Jævn saucen med melet.
Imens koges nudlerne i saltet vand i 15 minutter..
Lad nudlerne dryppe af.
Varm resten af olien i gryden og svits nudlerne et øjeblik.
Bland dem med kød og blomkålsbuketterne.
varm retten igennem før serveringen.
Wuhan blomkål serveres som en selvstændig ret med løse ris eller flûte.
|