Ingredienser:
3
Løg
3 Gulerødder
500 g. Lammekød
2 Suppeben (Okse)
Salt & Peber
2 L. Vand
1 bdt. Persille
1 bdt. Purløg
1 Håndfuld Kørvel
2 dl. Ris
3 Æg
1 spsk. Citronsaft.
|
Fremgangsmåde:
Pil
løgene og skræl gulerødderne og skær begge dele i mindre stykker.
Kog dem i en gryde sammen med kød, ben, salt, peber og vand.
Bind krydderurterne sammen og kom dem i gryden. Kog suppen i 2½
time.
Kog
risene løse i 3 dl. vand ca. 20 minutter.
Pisk æggene sammen og tilsæt citronsaften.
Si suppen. Skær kødet i terninger, der lægges tilbage i suppen. Varm
den igennem. Smag til med salt og peber.
Læg de kogte ris i bunden af en suppeterrin
Hæld æggemassen over uden at røre rundt og derefter den rygende
varme suppe.
Rør først i suppen, når den står på bordet. Suppen skaæ være skilt.
Suppen kan udmærket tilberedes
med fisk eller hønsekød i stedet for lam.
|