Ingredienser: Til en person
2 dl. Finthakket
hvidkål
1 løg
1 Fed hvidløg
1/2 rød peberfrugt
1 tsk. Smør
5 dl. Vand
1 dl. Creme Fraiche
1/2 tsk. Kommen
1 knsp. paprika
Salt & Peber
1-2 skiver (tørt) brød
Olie
Basilikum
|
Fremgangsmåde:
- Pil løgene og hvidløg og hak det
fint. rengør peberfrugten og skær den i terninger.
- Skær skorpen af brødet og skær brødet i
terninger. Svits brødterningerne i olie og basilikum og læg dem fra
på et stykke fedtsugende køkkenrulle.
- Svits løgstykkerne i smørret, til de er bløde
og gennemsigtige. Tilsæt den finthakkede hvidkål, vand og kommen.
Kog suppen under låg i 15 min. Kom derefter peberfrugtterningerne i.
Lad suppen koge endnu 10 min.
Smag til med paprika, salt og peber. Kom det finthakkede hvidløgsfed
i.
- Tilsæt Creme Fraiche og giv suppen et let opkog
lige inden serveringen. Server suppen varm drysset med de krydrede
brødterninger.
|