Hvidkålssuppe  m/ rød peberfrugt.

Ingredienser: Til en person

2 dl. Finthakket hvidkål
1 løg
1 Fed hvidløg
1/2 rød peberfrugt
1 tsk. Smør
5 dl. Vand
1 dl. Creme Fraiche
1/2 tsk. Kommen
1 knsp. paprika
Salt & Peber
1-2 skiver (tørt) brød
Olie
Basilikum


Fremgangsmåde:
  1. Pil løgene og hvidløg og hak det fint. rengør peberfrugten og skær den i terninger.
  2. Skær skorpen af brødet og skær brødet i terninger. Svits brødterningerne i olie og basilikum og læg dem fra på et stykke fedtsugende køkkenrulle.
  3. Svits løgstykkerne i smørret, til de er bløde og gennemsigtige. Tilsæt den finthakkede hvidkål, vand og kommen. Kog suppen under låg i 15 min. Kom derefter peberfrugtterningerne i. Lad suppen koge endnu 10 min.
    Smag til med paprika, salt og peber. Kom det finthakkede hvidløgsfed i.
  4. Tilsæt Creme Fraiche og giv suppen et let opkog lige inden serveringen. Server suppen varm drysset med de krydrede brødterninger.

 

Serveres:
Hvidløgsflute.