Melonsuppe m/Creme Fraiche


Ingredienser: Til en person

1/4 Honningmelon
2 Avocadoer
1 spsk. Citronsaft
2 dl. Vand
1 knsp. Stødt ingefær
peber
frisk Brøndkarse
2 spsk. Creme Fraiche.

 


Fremgangsmåde:
  1. Skær melonkødet fri af skræl og fjern frygtens kerner. Skræl avocadoerne og fjern stenene.
  2. Blend melon- og avocadokødet eller mos det med en gaffel og pres det gennem en sigte. Tilsæt citronsaft.
  3. Hæld vand ved. Suppen varmes igennem over svag varme. Den må ikke koge. Smag til med ingefær og peber.
  4. Server suppen i forvarmede tallerkener. Kom creme fraiche i midten af suppen og pynt med frisk brøndkarse.

Serveres:
 
med Flute.


Minestrone

minestrone.jpg (35625 byte)

 
Ingredienser: Til en person

Bacon
1 dl. Ærter
1 Løg
1 Stykke porre
Grønne bønner
1 gulerod
1 Kartoffel
5 dl. Bouillon
Olie (oliven)
Salt & Peber
 En håndfuld Pasta.

 
Fremgangsmåde:
  • Skær baconen i terninger og svits dem på en pande.
  • Sæt gryden over med bouillonen. Tilsæt lidt olie. Kog bouillonen op.
  • Rengør fintsnittede porre, bønner, gulerod og kartofler. Pil og hak løget. Kom løgstykkerne og grøntsagerne i suppebouillonen. Lad suppen koge i 10 minutter.
  • Hæld pastaen, ærterne og baconterningerne i ag lad suppen småkoge endnu 10 minutter. Smag til med salt & Peber.
  • Server suppen rygende varm med et godt brød til.

 

 

Serveres med:
Et godt brød