Ingredienser: Til en person
1 Stor Kartoffel
1 Stor Gulerod
1 Stor Porre
1 Stort Løg
1 spsk. Smør
1 spsk. Olie
2 dl. Hakkede Tomater
2 dl. Grøntsagsbouilon
2 spsk. Creme fraiche
1 Stykke Agurk
Karse
1 tsk. Karry
Salt & Peber.
|
Fremgangsmåde:
- Rengør alle grøntsagerne og
skær dem i mindre stykker. Svits dem i smørret og olien i en gryde,
mens der røres.
- Tilsæt de hakkede tomater og
bouillonen sammen med 2 dl. vand. lad suppen stå og småkoge i ca. 30
min., til grøntsagerne er helt møre. Lad suppen afkøle.
- Blend suppen eller kom den gennem
en si. Smag til med krydderier.
- Vask agurkestykket og skær det i
staver. Server suppen med kold Creme Fraiche og agurke-stave. Drys
med friskklippet karse.
|