Ingredienser:
500 g. Fiskefileter
Salt
Saft af 1 citron
2 Løg
2 Fed Hvidløg
5 spsk. Olivenolie
2 Grønne Peberfrugter
1 Rød Peberfrugt
2 Peperoni
500 g. Tomater
275 g. Majs (fra dåse)
2 spsk. Tomarpuré
Chilipulver
Dild.
Persille
|
Fremgangsmåde:
Skær fiskefileterne i 4 cm store
stykker, der dryppes med citronsaft; drys salt på.
Pil løget og skær det i ringe, der steges i olie på en pande. Pres
hvidløget over.
Rens peberfrugterne og skær dem i store stykker.
De to peperoni halveres, renses og skæres i strimler.
Kom peber og peperoni ved løgene og steg det hele nogle minutter.
Skær tomaterne i skiver og læg halvdelen på panden. herover lægges
skiftevis fisk, de afdryppede majs og til sidst resten af tomaterne.
Rør tomatpureen med salt og rigeligt chilipulver.
Dryp det over retten.
Læg alufolie over panden, der stilles i en varm ovn, ca. 20 minutter ved
200 grader.
Efter 10 minutters stegetid fjernes alufolien.
Pynt med klippet dild og hakket persille.
|