Gazpacho Tomatsuppe

Til en person.
Ingredienser:
2 Skiver daggammelt lyst fibertrim u/skorpe 
½ Dåse flåede tomater
1 Fed hvidløg
3 Skiver rød peberfrugt
¼ Agurk
1Lille løg
2½ dl. Kold suppe eller Grønsagsbouillon
(vand + terning)
1 tsk. Vindruekerneolie
Salt & Peber

Pynt:
Finthakket agurk og peberfrugt.

338 kcal/1422 kj.

Fremgangsmåde:
Udblød brødet i suppen. Skær grøntsagerne i mindre stykker og blend brød, suppe, flåede tomater og grøntsager.
Smag suppen til og nyd den iskold, med pynt og evt. et par isterninger i.

 

Gem den anden halve liter suppe i køleskabet.  Til Spinatsuppen i morgen.


Gulerodskarbonade

Til en person.
 Ingredienser:
1 Skive Fiber Trim
100 g. Magert Skinkekød, hakket en gang
40 g. Gulerod
1 tsk. Hakket løg
½ Skive tevet Fiber Trim
1 Æggehvide
1 tsk. Vindruekerneolie

Salat:
1 Stor tomat
1 Lille løg
Grøn salat
Brøndkarse
10 ml. Citronsaft.

381 kcal/1601 kj.

Fremgangsmåde:
Guleroden rives, æltes med kød og løg. Formes til en karbonade, som vendes i æggehvide og revet Fiber Trin. Steges i olie ca. 9 minutter på hver side.

Serveres med tomatsalat og en hel skive Fiber Trim.

 


Grøntsagstærte m/Smuldrebrød

Til en person.
Ingredienser:
1 skive Fiber Trim
100 g Broccoli
100 g. Gulerod
100 g. Porre
Lidt frisk eller tørret Timian
1 tsk. Vindruekerneolie

Fyld:
1 Æg 
20 g. Ost 11%, finthakket
1 spsk. Kvarg 5 %

393 kcal/1651 kj.

 

Fremgangsmåde:
Brødet ristes på en brødrister og smuldres eller bankes til rasp. grøntsagerne svitses i olie i en gryde og kommes i en smurt ovnfast skål. Det smuldrede brød kommes over. Fyldet blandes, kommes over retten, der gratineres i ovnen ved 220 grader i ca. ½ time.