Gazpacho Tomatsuppe |
|
Til en person. Pynt: 338 kcal/1422 kj.
|
Fremgangsmåde: Udblød brødet i suppen. Skær grøntsagerne i mindre stykker og blend brød, suppe, flåede tomater og grøntsager. Smag suppen til og nyd den iskold, med pynt og evt. et par isterninger i.
|
Gem den anden halve liter suppe i køleskabet. Til Spinatsuppen i morgen. |
Gulerodskarbonade |
|
Til en person. Salat: 381 kcal/1601 kj. |
Fremgangsmåde: Guleroden rives, æltes med kød og løg. Formes til en karbonade, som vendes i æggehvide og revet Fiber Trin. Steges i olie ca. 9 minutter på hver side. Serveres med tomatsalat og en hel skive Fiber Trim.
|
Grøntsagstærte m/Smuldrebrød |
|
Til en person. Fyld: 393 kcal/1651 kj.
|
Fremgangsmåde: Brødet ristes på en brødrister og smuldres eller bankes til rasp. grøntsagerne svitses i olie i en gryde og kommes i en smurt ovnfast skål. Det smuldrede brød kommes over. Fyldet blandes, kommes over retten, der gratineres i ovnen ved 220 grader i ca. ½ time.
|