Spinatsuppe

Til en person.
Ingredienser:
½ L. frossen Hønsekødsuppe
6 Frosne Spinatkugler
100 g. Kogt gulerod skåret i skiver.

212 kcal/892 kj.

 

Fremgangsmåde:

Bring suppen til kogepunktet og tilsæt spinatkuglerne og gulerod.
Varm godt igennem og server suppen med 1 hel skive Fiber Trim

 

 

Gem den anden halve liter suppe i køleskabet.  Til Gazpachoen i morgen.

 

 

 


Sursød Fisk

 Til en person.
Ingredienser:
1 Skive Fiber Trim
100 g. Torskefilet
1 tsk. Vindruekerneolie

Sauce:
1 tsk. Tomatkoncentrat
1-2 spsk. eddike
½ tsk. Honning
1 tsk. soyasauce

Fyld:
40 g. Porre
10 g. Bønnespirer
1 Tomat
Salt & Peber
1 dl. Vand

Tilbehør: 25 g. Kogte hvide ris.

400 kcal/1682 kj.

 Fremgangsmåde:

Kog saucen i en pande et par minutter. Skær fyldet i tynde strimler. Kom det i saucen med vand. smag tul.
Skær fisken i passende strimler og steg den gylden i 1 tsk. olie på en pande for sig. Anret fisk og sauce med ris og Fiber Trim.